Waar ben jij?
– Het lid dat NOJG bestuur steunt.
– Het lid dat vindt dat NOJG bestuur voortreffelijk werk doet.
– Het lid dat vindt dat NOJG bestuur zorgvuldig met zijn of haar geld omgaat.
– Het lid dat vindt dat NOJG bestuur voldoende transparant is.

Waarom neem jij het niet op voor het NOJG-bestuur? Ben jij echt zo bang voor represailles, uitsluiting, royering, smaad en laster? Met de huidige bestuur is idd veliger om jezelf niet uit te spreken. Een vreedzame jachtgemeenschap. Een zoals NOJG bestuur het omschrijft ; een flexibel, daadkrachtig, en veerkrachtig club (red NOJG) . Waar dan? Hoe dan?

Volgens het NOJG bestuur besta je echt. Maar liefst 51 reacties (werkelijk waren er allen 7 gepubliceerd in het ALV verslaag maar dat terzijde) uit de hele land, spreken veel lof voor hen.

Uit de statistieken kunnen wij opmaken dat honderden van jullie de berichten van De Toezichthouder leest. Dus interesse is er wel.

Meer dan 650 leden… en geen enkele die bereid is hartverwarmende woorden voor dit bestuur uit te spreken. Schaam je je misschien voor jouw laxe en afwachtende houding?
Of ben je toch het lid dat ook niet meer in dit VVD achtige bestuur geloofd maar liever een ander de kastanjes uit het vuur laat halen­čĄö

Meer dan 650 leden… NOJG-bestuur trek je hieruit je eigen conclusies. Hou op met deze circus. Hou de eer aan jezelf. Hou onze vereniging niet langer gegijzeld en haar honderden duizenden euros aan contributie gelden misbruiken. Geeft de vereniging terug aan de leden.

https://www.facebook.com/groups/nojgbeheer/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *